Webáruház regisztráció


Mi az ÁRUmagazin.hu portál és miért hasznos?

Az árumagazin.hu egy ár-összehasonlító és termék-értékelő portál. Összegyűjti és összehasonlítja az oldalra regisztrált webáruházak termékeit, kínálatait, így a vásárló gyorsan informálódhat az általa keresett termékek áráról, tulajdonságairól. Az árumagazin.hu portál optimális kiindulási pont az internetes vásárláshoz, hiszen itt egy helyen több áruház kínálatát is megtekintheti a böngésző.

Miért érdemes az ÁRUmagazin portált választani?

Az árumagazin.hu oldalról érkező érdeklődők minőségi látogatók, hiszen ők tudatosan keresik a számukra legkedvezőbb megoldást az adott termék megvásárlásakor. Ezek a látogatók nagy valószínűséggel 3-5 napon belül tényleges vásárlóvá vállnak. Az árumagazin.hu oldalról a vásárló egyből az adott webáruház termékoldalára érkezik, ahol rögtön meg is tudja rendelni a kiválasztott termékeket. Az árumagazin.hu oldalon nincs kattintási díj.

Mit tartalmaz a regisztrációs díj és mennyibe kerül a regisztráció?

Nálunk nincs kattintási díj, nincs hamis kattintás és ezáltal feleslegesen kifizetett összegek, hiszen partnereink időtartamra vásárolják meg megjelenésüket, függetlenül a kattintások számától. Alacsony díjszabásunk mindenki számára lehetővé teszi az árumagazin.hu portálon történő termékmegjelenítést.

- Termékmegjelenítés 12 hónapon keresztül -

- Akár 50.000 termék megjelenítése -

- Összesen 19.980.- Forint / 12 hónap -


Regisztrálni az info@arumagazin.hu e-mail címre küldött levélben lehet. A levélben meg kell adni a következő adatokat:

Webáruház domain neve,
A termékek XML (vagy) CSV file elérési útvonala.
Vállalkozás neve és számlázási címe,
Vállalkozás telefonszáma.

Amennyiben 50.000 terméknél több terméket szeretnél megjelentetni, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot! Az árak Magyar Forintban (HUF) értendő bruttó árak.

© 2013-2022 - ÁRUmagazin árösszehasonlító